- Jeg pleier alltid å ha en flaske ventilolje og en flaske vann i nærheten. Dette er fint å ha i tilfelle tubaen eller jeg blir tørst! 

MITT ØVINGSROM: August Schieldrop

August Schieldrop ønsker å løfte tubaen til nye høyder. Hvordan øver han mot det?

Navn: August Schieldrop

Alder: 21

Bosted: Oslo

Instrument: Tuba

Når jeg øver er jeg ikke kresen på hva som er på øverommet, men setter veldig pris at det er høyt under taket for akustikken skyld. I tillegg at det er godt isolert så jeg ikke blir forstyrret av andre som øver.

Her er NMHs legendariske tubarom. Dette er nok det rommet jeg øver mest på. Det er ganske god takhøyde, lyst og fint, og masse plass til tubaene mine. 

Jeg liker å ha et vindu som jeg kan åpne for å få inn frisk luft under øvingen. Spesielt på sommeren når det blir så varmt på øverommet.

TRE KJAPPE OM ØVING:

 

Hvor mye øver du?

Jeg øver vanligvis 3-4 timer hver dag.

 

Hvordan strukturerer du øvingen din?

Jeg liker å dele opp øvingen, så jeg slipper å gjøre all øvingen på en gang. Gjerne to store økter med små pauser, for eksempel: først 1,5-2 timer på morgenen, og deretter 1,5-2 timer på ettermiddag/kvelden. Selvfølgelig med pauser innimellom.  Verken konsentrasjonen eller leppene klarer å øve 3-4 timer i strekk.

 

Hva MÅ du ha for å få til en god øving?

Jeg må ha sovet nok og spist nok.

 

Og helt til slutt: Hvem sitt øvingsrom vil du gjerne se?

Jeg vil gjerne se øvingsrommet til Sigurd Greve!

Les flere MITT ØVINGSROM-intervjuer her.

Samarbeidspartnere