Sherwin Ngan fra Nasjonalt Klavertiltak. Foto: Magnus Skrede
Sherwin Ngan fra Nasjonalt Klavertiltak. Foto: Magnus Skrede

Klaverkonferansen 2024

Senter for talentutvikling og Prof. Jiri Hlinka Klaverakademi har gleden av å invitere til klaverkonferanse i Bergen under Festspillene.

Fredag 31. mai og lørdag 1. juni inviterer Senter for talentutvikling i samarbeid med Jiri Hlinka-akademiet pedagoger, fagpersoner, utøvende musikere og ledere til todagers klaverkonferanse i Bergen.  

Årets program vil blant annet inneholde tema som bladlesing, musikerhelse, samt kvalitet og metode i nybegynneropplæring.

Temaene vil bli belyst gjennom innlegg og panelsamtaler med utøvere, pedagoger og talenter, for deretter å diskuteres i grupper.

Blant bidragsyterne er Christian Ihle Hadland, Marina Pliassova, Gunnar Flagstad og Håvard Gimse, med flere.

Om du melder deg på innen 30. mars sikrer du deg gratisbillett til Mesterklassekonsert m/ Prof. Jiri Hlinka Klaverakademi. Her får du høre pianister som Leif Ove Andsnes, Håvard Gimse, Christian Ihle Hadland, Geir Botnen og unge klavertalenter. Mer info om konserten finner du her.

Sted: Kulturhuset, Vaskerelven 11, 5014 Bergen
Tid: Fredag 31. mai 12:00-17:00 og lørdag 1. juni kl 10:00-14:00.
Påmeldingsfrist: Fredag 24. mai
Deltakeravgift: Ingen
Overnatting: Konferansen har avtale med De Bergenske om overnatting og deltakere får rabatt om de bruker bedriftskoden 22237 ved bestilling på nett. OBS! Det kan bli utsolgt, så vi anbefaler å bestille rom så fort som mulig.

Magnus Skrede
Fra Høstseminaret 2023. Foto: Magnus Skrede

Program

Detaljert program for konferansen kommer senere, men du kan lese om fjorårets konferanse her.


Samarbeidspartnere