Laster Arrangementer

Vokalseksjonens Operaprosjekt 2017 – PREMIERE

Velkommen til Vokalseksjonen ved Barratt Dues Operaprosjekt våren 2017! Søndag 29. januar 15.00 Operamatiné-Premiere i Kammersalen ved Barratt Due musikkinstitutt. Vokalseksjonens studenter viser utdrag fra:Domenico Cimarosa: Det hemmelige ekteskapFrancesco Cavalli: La CalistoOtto Nicolai: De lystige koner fra Windsor —————————————————— Regi: Tone KruseMusikalsk ledelse: Torgun BirkelandKlaver: Ruth Ester HaugLutt: Vegard LundDomenico Cimarosa: Det hemmelige ekteskapLibretto: Giovanni Bertati Handlingen utspiller seg i 1700-tallets Bologna Paolino og Carolina, har giftet seg i all hemmelighet. I åpningsscenen synger de om den kompliserte situasjonen de…

Søndag 29. januar
kl. 15:00
Barratt Due musikkinstitutt, Lyder Sagens gate 2, Oslo, Norge

Velkommen til Vokalseksjonen ved Barratt Dues Operaprosjekt våren 2017!

Søndag 29. januar 15.00 Operamatiné-Premiere i Kammersalen ved Barratt Due musikkinstitutt.

Vokalseksjonens studenter viser utdrag fra:
Domenico Cimarosa: Det hemmelige ekteskap
Francesco Cavalli: La Calisto
Otto Nicolai: De lystige koner fra Windsor

——————————————————

Regi: Tone Kruse
Musikalsk ledelse: Torgun Birkeland
Klaver: Ruth Ester Haug
Lutt: Vegard Lund


Domenico Cimarosa: Det hemmelige ekteskap

Libretto: Giovanni Bertati

Handlingen utspiller seg i 1700-tallets Bologna

Paolino og Carolina, har giftet seg i all hemmelighet. I åpningsscenen synger de om den kompliserte situasjonen de er i. Situasjonen kompliseres ytterligere av at Fidalma elsker Paolino. Paolino arrangerer et møte mellom Grev Robinson og Geronimo. De to herrene avtaler ekteskap mellom greven og Elisetta- et perfekt arrangement for den rike kjøpmannen som trenger adelig tilknytning. Dette er også den forfengelige og dominante Elisetta begeistret for. Forviklingene oppstår når greven hodestups forelsker seg i gal datter, nemlig Carolina, ved første møte med familien. Etter mye forviklinger og amorøse intriger, blir sannheten om ekteskapet mellom Carolina og Paolino avslørt og alt ender lykkelig. Vårt utdrag stanser der forviklingene har nådd et maksimum i første akt.

Otto Nicolai: De lystige koner fra Windsor
Libretto: Salomon H Mosenthal etter Shakespeare

1.Utdrag 1.akt:
Fruene Fluth og Reich oppdager at de begge har fått et likelydende kjærlighetsbrev fra Falstaff. De beslutter å gi ham en lærepenge, og legger en plan.

2.utdrag: 1 akt: 
Rivalene Spärlich og Cajus sniker utenfor Annas soveromsvindu. De blir drevet bort i buskene i det de hører Fenton synge en Ständchen til Anna som utvikler seg videre over i en kjærlighetsscene.

(2.akt som inneholder en rekke forviklinger hoppes over i vår forestilling)

3 akt
Utdrag:
Det arrangeres en maskerade i Windsorskogen. Falstaff ,utstyrt med hjortegevir møter de to fruene i en amorøs tersett . De hører skrik og og løper i dekning. Frem kommer alver, etterfulgt av Fenton og Anna, forkledd som Oberon og Titania. Vi blir til og med vitne til en kjærlighetsscene mellom gjeteren , Endimione og kyskhetens gudinne, Diana, ( Scene fra Cavallis opera , La Calisto).

Reich overrasker Falstaff som trekkes frem og får svi for å ha dummet seg ut. Alt ender i en forsonende sluttscene


Francesco Cavalli: La Calisto

Libretto:Giovanni Faustini

Scene fra 2.akt som flettes inn i utdraget av De lystige koner fra Windsor

——————————————————

Velkommen!