Ingvild Glimsdal har ansvaret for planlegging og gjennomføring av arrangementer og prosjekter for Crescendo og Senter for Talentutvikling.

Ingvild Glimsdal

Fagområde

Crescendo og Senter for Talentutvikling

Avdeling

Team Sentralen

Stilling

Prosjektleder

Kontaktinformasjon

Telefon:

934 56 391

Ingvild Glimsdal er prosjektleder ved Crescendo og Senter for Talentutvikling. Hun har ansvaret for å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter.

Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har en bachelorgrad i kultur og ledelse. I tillegg har hun gått skuespillerlinjen ved Teaterhøjskolen Rødkilde i Stege i Danmark.

Glimsdal er prosjektleder for større prosjekter som Ung Filharmoni, regionale tiltak og nasjonale konferanser i tillegg til kommunikasjonsarbeid, inkludert å oppdatere og vedlikeholde nettsider og plattformer i sosiale medier. I tillegg fungerer hun som kontaktperson.

Glimsdal er nestleder i styret for Oslo-Filharmoniens Venner. Tidligere har hun jobbet som praktikant ved det norske generalkonsulatet i New York der hun blant annet arbeidet med formidling av norsk kunst og kultur. I tillegg har hun flere års erfaring som Visual Merchandiser i retailbransjen.

Ingvild Glimsdal tiltrådte stillingen ved Barratt Due musikkinstitutt i 2017.